Kookworkshop

Maak een keuze uit ons 4, 5 of 6 gangen kookworkshop en geniet samen van dit informeel samenzijn!

U wordt door onze gastdame/heer ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee.

Een kookworkshop is een leerzame maar vooral ook gezellige manier van informeel samenzijn. Smaakvol genieten van hetgeen dat onder leiding van de chef-kok wordt bereid én naderhand wordt genuttigd in de sfeervolle dinerkamer, of bij mooi weer op het terras. De menusamenstelling is altijd aangepast aan het seizoen, zodat optimaal gebruik kan worden gemaakt van de diverse smakelijke streekgerelateerde producten. Na ontvangst met een kopje koffie of thee en kennismaking met de 'chef' volgt, onder het genot van een hapje en een drankje, de menubespreking en de verdeling van de taken. Aansluitend wordt er gekookt en worden de tafels in gereedheid gebracht. Daarna volgt uiteraard het diner. 

4-gangen kookworkshop | € 60,00 per persoon
5-gangen kookworkshop | € 65,00 per persoon
6-gangen kookworkshop | € 70,00 per persoon

Tijdens de workshop wordt er brood en tapenade gepresenteerd, ook zijn alle drankjes uit ons standaard assortiment inbegrepen!   

Omdat wij met all-in prijzen werken, dient de groep uit minimaal 10 personen te bestaan (u betaalt voor minimaal 10 personen). Boven de 15 personen dienen wij een extra kok in te zetten, dit bedraagt eenmalig €100,-.

De prijzen zijn inclusief een smaakvol diner, onbeperkt dranken uit ons standaard assortiment, personeel, gebruik van de kookstudio en kookserre en is voor maximaal 5 uur.

De aangegeven prijzen zijn exclusief BTW.

Uiteraard bent u van harte welkom om binnen de gestelde regels gebruik te maken van ProefLokaal Limburg! Laten we vooral de kansen benutten die deze crisis ons biedt!

OFFERTE AANVRAGEN

 / 

CONTACT OPNEMEN