Kerst kookworkshop

Dit jaar organiseren we ook weer een kerst kookworkshop! Er worden verschillende gerechten bereidt die gericht zijn op het kerstthema in het genot van kerstsferen! De workshop vindt plaats op 23 november. U kunt zich opgeven door op het knopje 'Offerte aanvragen' hieronder te klikken. De opgave is mogelijk tot uiterlijk 16 november.

U wordt ontvangen met een heerlijk kerst aperitiefje. Onze chef-kok zal uitleg geven over het te bereiden kerstmenu en de producten die hierbij gebruikt worden, daarna gaat u zelf aan de slag! Tijdens de workshop wordt er brood en tapenade gepresenteerd, ook zijn alle drankjes uit ons standaard assortiment inbegrepen!

Een kookworkshop is een leerzame maar vooral ook gezellige manier van informeel samenzijn. Smaakvol genieten van hetgeen dat onder leiding van de chef-kok wordt bereid én naderhand wordt genuttigd in de sfeervolle dinerkamer, of bij aangename condities op het terras. De menusamenstelling is altijd aangepast aan het seizoen, zodat optimaal gebruik kan worden gemaakt van de diverse smakelijke streekgerelateerde producten. Na ontvangst met een kopje koffie of thee en kennismaking met de 'chef' volgt, onder het genot van een hapje en een drankje, de menubespreking en de verdeling van de taken. Aansluitend wordt er gekookt en worden de tafels in gereedheid gebracht. Daarna volgt uiteraard het diner.


Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

OFFERTE AANVRAGEN

 / 

CONTACT OPNEMEN