COVID-19 maatregelen

Aan alles is gedacht om jullie met gepaste afstand te kunnen ontvangen!

Wie had zich aan het begin van 2020 voor kunnen stellen dat we vier maanden later thuis zouden werken en geen evenementen meer mogen organiseren? Dit zorgt voor veel onzekerheid en laat ons nadenken over wat we belangrijk vinden.

Ook wij hebben de tijd genomen om hierover na te denken. Verrassen, daar is het ons altijd om te doen. Mensen verrassen door een ervaring te bieden die ver boven hun verwachtingen ligt. Maar ook in het compleet ontzorgen van onze klanten en gasten en uiteraard het bieden van Smaak, Sfeer & Meer.

De nieuw situatie brengt veel beperkingen met zich mee. Dit vraagt om omdenken en het creëren van activiteiten die wel passen. Daarom zijn we uit gaan zoeken wat de mogelijkheden zijn om jullie toch te ontvangen en evenementen te organiseren die passen bij de huidige omstandigheden.

Uiteraard houden we bij het organiseren en uitvoeren van onze evenementen altijd rekening met de actuele adviezen van het RIVM.

Wilt u kijken naar de mogelijkheden om een evenement te organiseren?
Wij bespreken de wensen en mogelijkheden graag in een persoonlijk gesprek op locatie of per telefoon.

Hoe ziet deze aangepaste omgeving er uit?

  • Het behouden van de 1,5 meter afstand

Proeflokaal Limburg maakt het mogelijk om met een bepaald aantal personen tegelijkertijd samen te komen met het behoud van de 1,5 meter afstand. Het stoelenplan wordt binnen de capaciteit zo vormgegeven dat er altijd voldoende afstand is gegarandeerd tussen gasten.

  • Zakelijk of particulier evenement

Hoewel digitaal ontmoeten een nieuwe hype is op het moment, zoekt men naar manieren om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Om die reden hebben we een omgeving gecreëerd waar zowel zakelijke als particuliere bijeenkomsten georganiseerd kunnen worden. Denk hierbij aan een vergadering of een viering van een verjaardag. Ook bieden wij u de mogelijkheid om een huwelijk toch door te laten gaan op jullie geprikte datum!

ProefLokaal Limburg biedt diverse mogelijkheden om een evenement te organiseren, zowel binnen als buiten. Bekijk het overzicht voor een indicatie van de mogelijkheden waarbij we rekening houden met de richtlijn 1 persoon per 5m2. Uiteraard bekijken wij ook graag de mogelijkheden om bij u op locatie een activiteit te organiseren!

  • Buitenterrein

Er is een royaal buitenterrein waar u maximaal gebruik van kunt maken gedurende uw bezoek aan ProefLokaal Limburg. Het buitenterrein biedt tal van mogelijkheden die wij graag aan u voorleggen!

  • Routing op locatie

Om de 1,5 meter te kunnen waarborgen wordt er éénrichtingsverkeer ingesteld zodat men elkaar niet hoeft te passeren. Daarnaast wordt er een voorrangssituatie gecreëerd bij smallere doorgangen. Signing en markeringen voorzien bezoekers van informatie over looproutes.

  • Desinfectie

De ruimtes krijgen dagelijks een grote schoonmaak. Bij binnenkomst verzoeken wij u om uw handen en schoenen te desinfecteren. Daarnaast ontvangt u een 'persoonlijke desinfectie-kit' om met regelmaat de handen te kunnen desinfecteren. Het toilet wordt meerdere malen per dag schoongemaakt en de vaste punten zoals het koffiezetautomaat worden voorzien van desinfectiedoekjes. Hygiëne maatregelen worden met behulp van flyers gecommuniceerd.

  • Gastdame/heer

Zoals u van ons gewend bent, heeft u ten alle tijden een eigen aanspreekpunt gedurende uw bezoek aan ProefLokaal Limburg. De persoonlijke afstemming, op gepaste afstand, zorgt dat het u aan niets ontbreekt. De gastdame/heer wast bij iedere verandering van werkzaamheden de handen volgens de hygiëne voorschriften en draagt, op het moment dat er wordt gewerkt met etenswaren, latex handschoenen.

De gastdame/heer ziet tevens toe op de naleving van de gestelde richtlijnen.

  • Smaak van Smaak, Sfeer & Meer

Dranken en etenswaren worden zo mogelijk via selfservice methodiek gepresenteerd. Etenswaren worden bij voorkeur per persoon verpakt gepresenteerd en in serviesgoed gepresenteerd dat op hoge temperatuur is afgewassen of naar wens in disposables. Er staan voldoende afvalbakken om alle disposables in weg te gooien, gasten worden geïnstrueerd verpakkingsmaterialen, servetjes etc. zelf weg te gooien.

  • Verkoudheids- en/of ziekte verschijnselen

Heeft u verkoudheids- en/of ziekte verschijnselen dan verzoeken wij u dringend om thuis te blijven.

We attenderen gasten en medewerkers op de regels en afspraken met betrekking tot de aanpassingen die wij hebben aangebracht naar de gestelde maatregelen van het RIVM.

Uiteraard bent u van harte welkom om binnen de gestelde regels gebruik te maken van ProefLokaal Limburg! Laten we vooral de kansen benutten die deze crisis ons biedt!

OFFERTE AANVRAGEN

 / 

Vergelijkbare arrangementen

CONTACT OPNEMEN