Boerderij Wandeling

Aanstaande zondag 24 januari staat de peuterwandeling bij de boerderij dieren op de planning. Helaas moeten wij u via deze weg mededelen dat deze wandeling niet door kan gaan. Hoewel wij u heel graag verwelkomen, een toffe activiteit in elkaar hebben gezet en beweging voor de peuters stimuleren, moeten we de aangescherpte maatregelen volgen en zijn de weersvoorspellingen ook niet optimaal.

U bent welkom om op eigen gelegenheid onze kinderboerderij te bezoeken als een kleine activiteit. Helaas is er dan geen programma en culinaire invulling. De kinderboerderij is gelegen op Doorbrand 2, 6086 PK te Neer.

De gasten die een ticket hebben besteld, zijn per mail op de hoogte gesteld.

Het is tijd voor een heerlijke winterse wandeling! Kom met de kids de boerderij ontdekken tijdens een avontuurlijke wandeling en leer alles over het leven op de boerderij! Op de route kunnen de kinderen spelen in de speeltuin, op bezoek gaan bij de dieren en meedoen met de beestenboel vragen.

De kids gaan op pad met een gevulde tas met heerlijke lekkernijen om van te snoepen. Ook de ouders zijn van harte welkom en worden met smaakvolle versnaperingen in de watten gelegd.

Wanneer? Zondag 24 januari 2021
Waar?
ProefLokaal Limburg, Doorbrand 2, Neer
Hoe laat?
Tussen 10:00 uur en 13:00 uur. Kies uw gewenste tijdstip.
Wie?
Van jong tot oud, maar het leukste voor de kids.
Prijs? Kinderen tot 2 jaar gratis.
2 t/m 16 jaar € 7,50
16 jaar en ouder € 12,50.

Bestel nu uw ticket!
1. Klik op de button 'Bestellen' rechtsonder op deze pagina
2. Kies 'Zondag 24 januari' als datum
3. Kies voor ticket 'Kind' of 'Volwassene'
4. Kies uw gewenste tijdstip
5. Geef het gewenst aantal tickets aan door aantal te wijzigen met + en -
6. Klik op 'Toevoegen voor €XX,XX'
7. Ticket voor kind én volwassene bestellen? Voeg nu dan ook het andere ticket toe aan het winkelmandje en volg opnieuw stap 3 tot en met 6
8. Klik op 'Naar checkout'
9. Controleer de datum en het gewenste tijdstip.
10. Vul uw gegevens in en voltooi de betaling

Bij slechte weersvoorspellingen wordt de wandeling verplaatst. Op vrijdag 22 januari ontvangt u bericht wanneer de wandeling wordt geannuleerd.

Heeft u vragen over de wandeling of hulp nodig bij het bestellen van uw ticket? Mail naar info@proeflokaallimburg.nl of bel naar 0475-495021 en wij helpen u graag verder!

Uiteraard bent u van harte welkom om binnen de gestelde regels gebruik te maken van ProefLokaal Limburg! Laten we vooral de kansen benutten die deze crisis ons biedt!

OFFERTE AANVRAGEN

 / 

CONTACT OPNEMEN