Asperge kookworkshop

U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee. Onze chef-kok zal uitleg geven over het te bereiden menu en de producten die hierbij gebruikt worden, daarna gaat u zelf aan de slag! Tijdens de workshop wordt er brood en tapenade gepresenteerd, ook zijn alle drankjes uit ons standaard assortiment inbegrepen!


Een kookworkshop is een leerzame maar vooral ook gezellige manier van informeel samenzijn. Smaakvol genieten van hetgeen dat onder leiding van de chef-kok wordt bereid én naderhand wordt genuttigd in de sfeervolle dinerkamer, of bij aangename condities op het terras. De menusamenstelling is aangepast aan het aspergeseizoen. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van de diverse smakelijke streekgerelateerde producten. Na ontvangst met een kopje koffie of thee en kennismaking met de 'chef' volgt, onder het genot van een hapje en een drankje, de menubespreking en de verdeling van de taken. Aansluitend wordt er een uur asperge gestoken, waarna de asperges samen met de kok worden schoongemaakt. Hierna worden er heerlijke aspergegerechtjes gekookt en worden de tafels in gereedheid gebracht. Daarna volgt uiteraard het diner.


Omdat wij met all-in prijzen werken, dient de groep uit minimaal 10 personen te bestaan (u betaalt voor minimaal 10 personen). Boven de 15 personen dienen wij een extra kok in te zetten, dit bedraagt eenmalig €100,-. U kunt zich ook met minder dan 10 personen opgeven, wij zullen dan een groep samenstellen. De aspergeworkshop worden georganiseerd op 2 en 16 mei 2018.

Offerte aanvragen

OFFERTE AANVRAGEN

 / 

CONTACT OPNEMEN